Publique n°2202

Pétitionnaire: Luca Donner

Manner Käschten fir laktose- an glutenfräi Produkter

But de la pétition

Ech sinn dofir, dass d'Präisser vun Laktosefräi an Glutefräi Produiten adaptéiert sollen ginn. Ech sinn net domat averstanen dass Léit déi eng Intoleranz op Liewensmëttel hunn sollen nach dofir bestrooft ginn déi un enger Intoleranz leiden.

Motivation de la pétition

D'Zil vun der Petitioun ass d'Aféieren vun Subsiden fir déi Léit déi eng Intoleranz op Liewensmëttel hunn oder d'Adaptatioun vun den Präisser, wëll déi sinn deelweis net ze bezuelen. Falls et soll iwwert Subsiden lafen, dann soll déi betraffen Persoun en Certificat vun sengem Dokter kréien ... plus

expiré  24.03.2022
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Les étapes de cette pétition

Icon process
29.06.2022

Déclaration de clôture

Déclaration de clôture Déclaration de clôture
22.06.2022

La pétition publique n°2202 est clôturée, le 22-06-2022

Motivation de la clôture: Demande concernant le reclassement en pétition ordinaire restée sans suite

28.04.2022

Demande concernant la poursuite de l'instruction de la pétition reclassée en pétition ordinaire

27.04.2022

Le seuil des 4500 signatures n'est pas atteint pour la pétition publique n°2202, le 27-04-2022 - Nombre de signatures après validation: 139

27.04.2022

Signatures électroniques validées: 139

25.03.2022

La période de signature de la pétition publique n°2202 est clôturée, le 25-03-2022 - Nombre de signatures électroniques avant validation: 139

11.02.2022

La pétition publique n°2202 est ouverte à signature, le 11-02-2022

09.02.2022

Déclaration de recevabilité

09.02.2022

La pétition publique n°2202 est déclarée recevable par la Conférence des Présidents, le 09-02-2022

Recevabilité: recevable

Date de début de la période de signature: 11-02-2022 à 0h00

Date de fin de la période de signature: 24-03-2022 à 23h59

09.02.2022

La Commission des Pétitions a donné un avis favorable au sujet de la pétition publique n°2202, le 09-02-2022

Avis de la Commission des Pétitions: favorable

20.01.2022

La pétition publique n°2202 est déposée, le 20-01-2022

Intitulé de la pétition: Manner Käschten fir laktose- an glutenfräi Produkter

But de la pétition: Ech sinn dofir, dass d'Präisser vun Laktosefräi an Glutefräi Produiten adaptéiert sollen ginn. Ech sinn net domat averstanen dass Léit déi eng Intoleranz op Liewensmëttel hunn sollen nach dofir bestrooft ginn déi un enger Intoleranz leiden.

Motivation de l'intérêt général de la pétition: D'Zil vun der Petitioun ass d'Aféieren vun Subsiden fir déi Léit déi eng Intoleranz op Liewensmëttel hunn oder d'Adaptatioun vun den Präisser, wëll déi sinn deelweis net ze bezuelen. Falls et soll iwwert Subsiden lafen, dann soll déi betraffen Persoun en Certificat vun sengem Dokter kréien fir dat ze beleeën. Wann dir d'Präisser mol kuckt ass en kléngt Dëppchen Laktosefräi Ram mei deier wei eng 500 ml Ram.